Kalocsai Kornél

Elnök

Jogi szakokleveles közgazdász

Egy erős, meghatározó magyar blockchain közösséget álmodott meg, és ez az álom hívta életre az Egyesületet. A hazai piacot szeretné feltenni a nemzetközi térképre, a hazai szabályozási politika előlendítésével, a piaci illetve közigazgatási szereplők összefogásával. 

Chapter leader a Goverment Blockchain Association-nél (USA). Observing member a Global Blockchain Business Council-nál (USA)

  • Grey LinkedIn Icon

Deics Zsombor

Közgazdász

Feltöltés alatt

  • Grey LinkedIn Icon

Kalocsai Adrienn

Agrármérnök/ Politológus

A blockchain technológia társadalomra gyakorolt hatása, gazdasági felhasználási területei és a charity szektorban való alkalmazhatósága a fő érdeklődési területe. 

Az Egyesület (üzlet)fejlesztési és stratégiai irányaiért felelős. 

  • Grey LinkedIn Icon

Chlepkó Tamás

Agrármérnök

A blockchain, mint gazdasági paradigmaváltás lehetősége érdekli. 

Minden, ami blockchain jöhet neki! Vérbeli blockchain enthusiast!

EU Blockchain Observatory & Forum egyetlen magyar tagja

  • Grey LinkedIn Icon

dr. Koppándi Dániel

Jogász

​ Ügyvédként saját praxisában a gazdasági jogterületek széles spektrumával foglalkozik. Az okos szerződések gyakorlatban történő felhasználása és a blockchain technológia pénzügyi piacokra gyakorolt hatásai érdeklik.

  • Grey LinkedIn Icon

Magyar Gábor

Matematikus/Egészségügyi szakközgazdász

Több mint 25 év tapasztalattal rendelkezik országos egészségügyi informatikai rendszerek tervezése, fejlesztése és bevezetése terén,  mesterséges intelligencia rendszerek és orvosi tudásleíró nyelv tervezője és a fejlesztések irányítója. Blokklánc technológiákkal közel négy éve foglalkozik alapvetően saját érdeklődés alapján, de írásai megjelentek a témával kapcsolatban konferenciákon és egyetemi tanfolyamot is tartott a terület iránt érdeklődőknek. 

Dr. Halász Rita

Jogász-közgazdász

2005-től az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal humánpolitikai szakterületének jogásza.  2017-től a NAV Informatikai Fejlesztéséért Felelős Miniszteri Biztos tanácsadója volt.

Az itt bemutatkozó tagok, töredéke az Egyesületi tagságnak. Mindenki eldöntheti, mennyire szeretne láthatóvá válni.   

©2018 - 2020 by Blockchain Magyarország Egyesület