top of page
Keresés
  • Szerző képeKornél Kalocsai

Széthúzunk? Szétzúzunk?

Miért előzött meg minket Bulgária és Románia is a blockchain technológia napirendi pontra emelésében, népszerűsítésében, a szabályozás kialakításában?
Összefogtak egy közös célért! Az, hogy a folyamatban résztvevők milyen okkal, indíttatással szálltak be, az nyilván eltérő, azonban ezzel az egyéni érdekkel nem gátolták a kollektív célt.A jövőről való gondolkodás elengedhetetlen feladata a jelen társadalmának, a politikai és a gazdasági szereplőknek egyaránt. A Blockchain Magyarország Egyesület, vagyis mi, azt az elvet kívánjuk szolgálni, hogy nyíltan és őszintén beszélünk, legyen az általunk megfogalmazott kritika a technológiával vagy akár hazai tendenciákkal szemben.


Lehet, és kell is fenntartásokkal fogadni a világ működését befolyásoló, megváltoztató folyamatokat. Felelősséggel kell végezni a munkát, amely hatással van a nem is oly távoli jövőnkre. Azonban addig, amíg sokan, kizárólag az egyéni érdekeiket veszik alapul, nem lehet tisztán látni a szándék vezérelte tévedések folyamatra gyakorolt hatását.


Összetartó nemzet vagyunk? Vagy csak hasonló, de nem teljesen ugyanazokért a célokért tömörülünk? Árnyalatnyi különbség ez, mégis jelentős az eredmény torzulása. Hiszünk a közösség építő erejében. Azonban nem félünk attól, hogy ha kell egyedül menjünk tovább!


Tisztán, egyenes gerinccel az élhető jövőért!


Kalocsai Adrienn

40 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page